HIRDETÉS 2022.06.26.

HIRDETÉS 2022.06.26.

 

  1. A héten, hétfőn, templomunk búcsúja, Szent László király ünnepe van. De. 10 órától szentségimádás kezdődik templomunkban. Du. 6 órakor tartjuk templomunk búcsúi szentmiséjét. A szentmisét és szentbeszédet Herbst Ádám újmisés tartja. A körmeneten a város fúvósai működnek közre. A körmenet után a kedves híveket vendégül látjuk a plébánia kertjében. Már előre kérem, hogy erre a napra édes és sós süteményeket süssenek kedves asszonyhíveink. Az adományok behozatala a nap folyamán bármikor. Szentségimádás rendje: 10: Képviselőtestület, 11: Effata Csoport, 12: Jézus Szíve Szövetség, du. 1: Szent László Énekkar, 2: Szervita Harmadrend, 3: Karitász, 4: Szent Anna Imacsoport 
  1. A héten, kedden, a Szent Anna Imakilenced, du. fél 7-kor kezdődik. Jöjjünk minél többen imádkozni családjainkért és a békéért! 
  1. A héten, pénteken, elsőpéntek. A szentmisék ideje alatt szentgyónási alakalom. Házhoz kötött testvéreinket felkeressük. 
  1. A héten, szombaton, de. 10 órakor, a hittanteremben megbeszélést tartunk az egerszalóki ifjúsági találkozóval kapcsolatban. Várjuk a fiatalokat, különösen is azokat, akik mostanában járultak a bérmálás szentségéhez. 
  1. A következő vasárnap, de. 11 órakor, a Város Napja gazdag programsorozatához kapcsolódva, a város polgáraiért ünnepi szentmisét mutatunk be templomunkban. 
  1. Továbbra is hívjuk hittanosainkat, minisztránsainkat a plébániai táborozási hétre, mely július 25-29-ig tart, 7-14 évesek számára. Várjuk a jelentkezőket! Bővebb tájékoztatás a hirdetőtáblán olvasható. Még pár hely van!