HIRDETÉS 2022.11.13.

HIRDETÉS 2022.11.13.  1. A héten, hétfőn, a felnőtteknek szóló hittanóra, du. 5 órakor kezdődik a hittanteremben. Jorge káplán atya tartja.

 

  1. A héten, pénteken, az esti szentmise után az Effata Karizmatikus Közösség vezetésével tartunk szentségimádást.

 

  1. A héten, szombaton, de. 10 órakor, az elsőáldozásra készülő gyermekek számára tartunk plébániai foglalkozást. Ekkor történik a karácsonyi pásztorjáték szerepeinek kiosztása.

 

  1. A héten, szombaton, a bérmálkozásra készülő fiatalokkal, du. 3 órakor indulunk az egyházmegyei találkozóra, Mezőnyárádra, a plébánia előtti térről. Kérem a pontos megjelentést!

 

  1. A héten, szombaton, a katolikus általános iskola jótékonysági bált szervez, este 6 órai kezdettel. Bővebb tájékoztatás a kitett plakáton.

 

  1. A következő vasárnap, a de. 9 órai szentmisén, az Effata Karizmatikus Közösség adja a liturgikus szolgálatot.

 

  1. A következő vasárnap van országosan, a karitász javára való perselyezés templomainkban. Karitász Csoportunk a de. 7, 9, 11 es szentmiséken részt vesz és a szentmise végén a kijáratoknál az un. „Szent Erzsébet kenyerét” osztja a résztvevőknek. Megragadom az alkalmat, hogy Karitász Csoportunk tagjainak egész évi nagylelkű szolgálatáért köszönetet mondjak.

 

  1. Tájékoztatásul közlöm a kedves hívekkel, hogy mintegy 70 boríték érkezett, melyekben 500 név van felsorolva, akikért november hónap során, a reggel 7 órai szentmiséken imádkozunk. Kérem is a kedves híveket, hogy vegyék a fáradtságot és jöjjenek el a reggeli szentmisékre.

 

  1. Tájékoztatásul közlöm, hogy az egri Andrássy Katolikus Iskola, november 9, 15, és 16-án nyílt napot tart az érdeklődőknek. Tájékoztató plakát a hirdetőtáblán.