HIRDETÉS 2022.08.14.

HIRDETÉS 2022.08.14.

 

  1. A héten, hétfőn, Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe van. Templomunkban reggel 7 és este 7 órakor tartunk szentmisét. A Mátraverebély Szentkúti zarándokok reggel 7 órakor indulnak a plébánia előtti térről.
  1. A héten, pénteken, az esti szentmise után az Effata Karizmatikus Imacsoport vezeti a szentségimádást.
  1. A héten, szombaton, Szent István király ünnepe van. Templomunkban reggel 7 és este 7 órakor tartunk szentmisét. A városi ünnepség keretében, de. 10 órakor, a Jézus Szíve templomban tartanak ünnepi szentmisét.
  1. A következő vasárnap, a de. 9 órai szentmisén az Effata Karizmatikus Imacsoport adja a liturgikus szolgálatot.
  1. Augusztus 25-én, csütörtökön, du. 5 óra tájban, családi napot szervezünk a képviselőtestület tagjainak és családjaiknak. Tisztelettel hívjuk és várjuk a volt képviselőtestületi tagokat hozzátartozóikkal együtt. Várjuk a minisztránsokat szüleikkel együtt és a templomdíszítőket. Nagyon kérem, hogy mindenki jelentkezzen. Egy-egy család adja meg a pontos létszámot, hogy megfelelő módon tudjunk előkészülni a szeretetteljes alkalomra.
  1. Nagyon köszönöm a templom felújítására szánt külön adományokat. A szószék hamarosan elkészül, és kezdetét veszi a templom belső lábazatának festési munkálatai.